Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Εκτός λειτουργίας ο σταθμός στο Μοσχάτο


Μετά τις γιορτές, ήρθε και πάλι η ώρα για νέες περιπέτειες στον ΗΣΑΠ, με σταθμούς εκτός λειτουργίας και τις γνωστές καθυστερήσεις.


Από σήμερα μέχρι και την 1η Απριλίου εκτός λειτουργίας θα είναι ο σταθμός Μοσχάτο. Στο σταθμό Ανω Πατήσια θα λειτουργεί μόνο η αποβάθρα προς Κηφισιά. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, στα εκτός λειτουργίας τμήματα, δρομολογούνται λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.


Το Σαββατοκύριακο (9 και 10 Ιανουαρίου) και τη Δευτέρα (11 Ιανουαρίου) θα λειτουργήσουν οι λεωφορειακές γραμμές «Χ5» και «Χ6». Η «Χ5» θα καλύψει το κομμάτι από το σταθμό «Ειρήνη» ως το σταθμό της Κηφισιάς. Η αφετηρία της θα είναι επί της Νερατζιωτίσσης έναντι της εισόδου του σταθμού «Ειρήνη» και το τέρμα της στην πλατεία πλατάνου στην Κηφισιά. Η «Χ6» θα συνδέσει τους σταθμούς του Ταύρου και του Ν. Φαλήρου. Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία εντός του χώρου στάθμευσης, κοντά στην ανισόπεδη διάβαση στον σταθμό του Ταύρου.


Από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Απριλίου θα λειτουργήσει, από τον σταθμό της Καλλιθέας ως τον σταθμό του Ν. Φαλήρου, η λεωφορειακή γραμμή «Χ13». Και αυτή η γραμμή θα είναι κυκλική με την αφετηρία της στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) στην Καλλιθέα. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να τηλεφωνούν στο 185.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου